utorak, 19. studenoga 2013.

PUTOVANJE




Zaklopivši oči otkrivam svoj intiman prolaz prema unutra.

Svedući pokrete tijela samo na neizostavno dizanje i spuštanje grudnog koša, pojačavam snagu svojih misli. Što sam nepomičnija, svijet iznutra je duši opipljiviji.

Otvaram receptore i punim ih mislima. O našem svijetu. U kojem smo blizu, jedno kraj drugog. U kojem ga ujutro mogu dotaknuti kad se probudim. I privinuti se uz Njegovo toplo tijelo i duboko, trbuhom i mozgom, udisati mu pazuhe. Hraniti se toplinom i mirisima. A zatim poljubiti ono malo mjesto na vratu koje vidljivo skakuće. I tako ostati... Osjećajući usnama puls Njegovog života.

Zamišljam da ga diram iznutra. Ulazim rukama u prepone. Dlanove i prste provlačim prema dolje kroz vruće žile , klizim preko nožnih mišića i pipam tetive.

Prolazim listove pa se opet vraćam gore preko koljena i kliznem u bedra... Kroz snažne, velike mišiće koji mu savršeno oblikuju noge.

A kako se ponovno približavam preponama i mudima, promatram dizanje Njegovog kurca - scenu koja mi nepogrešivo uvijek daje neopisivo zadovoljstvo i stvara sinkronicitet sa vlaženjem moje pičke.

Nastavljam provlačeći ruke ispod kože kroz meso Njegovog savršenog, čvrstog dupeta i probijam se još dublje , unutra, do mjesta gdje On čuva svoj nektar za mene. Lagano taknem tek toliko da stimuliram pokret mišića koji otvaraju prolaz tekućini koja je Njegovo Obilježje mene, Uzvišenje zbog Poniženja. I zbog toga sam u stanju ići daleko, jako daleko ispod... Jer jedino tamo, s Njim u sebi, nestaje "odvratno", "smrdljivo" i "nemoralno" i počinje Sloboda.

Grli me pišalinom. Dira mi čelo, oči, kosu, lice, usne, uši, vrat, bradavice, trbuh, pičku, leđa, čmar, noge, tekućinom koja je prošla kroz dijelove Njega koje čak ni On ne može opipati. I zato se osjećam počašćenom i neizrecivo ponosnom. I zbog svake kapljice moje tijelo i duša vrište Hvala, Gospodaru... Hvala, hvala, hvala, Gospodaru....... Hvala........ Gospodaru....... Hvala..................... Moj Gospodaru....................

Otvaram usta i pijem. Kako samo pijem... Tako sam neutaživo žedna Njega, Njegove dubine i intime.

Usišem i posljednju kap i pomaknem ruke sa mjehura na prostatu. Obuhvatim ju, a u isto vrijeme ponovno otvaram usta, namještam jezik i mekano i polako klizim po Njegovom kurcu sve dok se glavić savršeno ne smjesti u grlu. Stisnem dlanove malo jače, ubrzam pokrete glave, nabijam grlo na Njegov kurac, pomičem glavu van pa ga opet gutam, pazim da jezik svaki put prelazi preko glavića (jer sjećam se te Njegove naredbe još od prvog susreta), klizi niz korijen, a onda ga preda grlu. Tada me čvrsto uhvati otraga za kosu (to zatezanje mi pobudi još veću želju za trudom otvaranja grla, ali i daje znak da trebam uzeti zraka) i nabije glavu još jače, onako i onoliko koliko ne mogu sama. I u tom trenutku osjetim pulsiranje Gospodarovog kurca na mom jeziku i stijenkama ustiju, zbog mlazova sperme koja mi klizi niz jednjak. I puštam da me puni. Kao Zeus Danaju zlatnom kišom...

Hranim se i pojim zvukovima Njegovih uzdaha, stenjanjem, krikovima , jakim izdasima i stiskovima mišića oko mojih ruku, koje su U NJEMU.

Kada iscijedi i posljednju kap u mene, provlačim ruke prema naprijed i nastavljam prema gore, nježno stišćem i puštam sve Njegove unutarnje organe, vrtim prstima kroz tkivo, dajem jagodicama da se nauže, da PAMTE...

Sa strahopoštovanjem i velikim oprezom okružim Njegovo srce ne dotaknuvši ga. Napravim "oklop" dlanovima oko njega. Zaštitu. Iskazujem da je moje. Osjećam udare okolnog punokrvnog mesa koje kucanje uzrokuje. I sve više smanjujem "oklop". I sve jače osjećam damar srca mog Gospodara. I sve čvršće zatvaram oči. A onda nježnim stiskom obujmim srce. I tada mi ono kuca u rukama.

TO je taj Život. TO je ta Ljubav. TO je taj Osjećaj. TO je NAŠ Svijet. TO smo MI. JEDNO.

S Njim sam u Njemu. U nama. Mi smo u sebi.

Idem dalje, iza, u leđa. I nježno istegnem sve što je stegnuto, izravnam sve što je neravno, razbijem sve što boli. Provlačim ruke uz vrat i na samom vrhu iza uđem ispod kostiju.

I prodrem prstima kroz organ Njegovih misli. Najljepših, ljudskih, iskrenih, bistrih misli.

Polako otvorim oči i pogledam u Njegove.

Predivne, duboke, meke, tople, brižne, oči pune čiste Ljubavi.

I vidim u njima otiske svojih prstiju.