utorak, 4. veljače 2014.

CRNO VINO



Uobičajeni dolazak na posao, uključivanje kompjutera, vučenje nogu po hodniku i stepenicama (četveronoške bi bilo prikladnije, a i lakše) do drugog kata u kantinu po ovisničku dozu kofeina. Čavrljanje s kolegama sve do teške odluke o povratku u ured. Sva sreća da gore nema stolica...

Malo (ali skroz malo) razbuđenija spuštam se (nije ništa lakše od penjanja) u prizemlje u ured. Komp je zagrijan i prvo što otvaram je, naravno, mail. I odmah me obasja Sunce – Dobro jutro od mog Gospodara! Uvijek nježno i brižno. Kako sam, kako sam spavala, jesam li se odmorila, je li sve u redu, imam li puno posla... Kao da mi stavi dlan na jedan obraz, a poljubac na drugi. Sva se rastopim i smiješeći odgovaram sa leptirićima i ptičicama iznad glave i u trbuhu, a oči mi se okreću dok ne padnu na srčeka, kao kod slut, pardon, slot machine.

U sljedećem mailu fotka dvije žene, jedna drugoj preko koljena, spanking po guzi. Slikica je svijetla sepia, malo blurana, tako da djeluje baš kao misao iz mašte. Taman za još sanjivo jutro...
Stiže i sljedeći mail. Crno-bijela fotka žene u halterima i čizmicama na visoku petu, koja leži na trbuhu, gleda u kameru gladnim pogledom, ruke su joj raširene i svezane naprijed za metalnu prečku kreveta, guza uzdignuta u zraku tako da se srcoliki oblik savršeno ocrtava, a noge savijene u koljenima i prekrižene u zraku na listovima.
Mmmmmmmm, kako volim to naše napaljivanje... Pogotovo kada od totalno nevino erotskog prijeđe na zahtjevno pornografsko. Baš onako kako i svaka scena treba izgledati. Jer što ima ljepše od toga nego lijepu, elegantnu, mirišljavu, pristojnu i finu osobu pretvoriti u slinavu, znojnu, popljuvanu, razmazanu, smrdljivu, bičem iscrtanu, plačnu, drhtavu od boli, zapišanu droljetinu?! Ništa.

Igra napaljivanja se nastavila. Mozgovi su nam jednim dijelom u poslu i ostajemo profesionalno pribrani za obavljanje rutine od koje živimo, no ipak su uronjeni u fluid ispod kojeg gori vatrica. Dobro znamo da u takvom laboratoriju MORA doći do eksplozije. Kad – tad. I to ne samo do jedne. Zločesto uživamo u eksperimentiranju.

Redaju se riječi, mašta se razbuktava, gifovi sijevaju, slike blješte...

"Kurac mi puca, pseto."

Ahhghghghghhhhh, ne samo da mi se pička počne grčiti, osim što luđački curi, nego je to melem za moju dušu. Pratimo se u stopu, na potpuno smo istoj frekvenciji, na identičnom nivou uzbuđenja, na jednakom visokom stupnju želje.

"Zamisli kako krećeš jezikom od čmara, preko muda, pa do vrha kurca.
Pa onda ponovo, nazad."

SCOTTY, BEAM ME UP!!! – pomislim istog trenutka! U takvim momentima žudnja me zaboli i luđački stegne...

A ona vatrica koja podgrijava fluid, od njega je napravila ključavu tekućinu koju jedva savladavam i gnjezdim se u uredskoj stolici, pazeći da sve izgleda normalno.

"Uhvatim te za kosu i zagnjurim ti lice u svoje međunožje.
I držim te tu, da me upijaš. Čvrsto, za kosu. Tu ti je mesto."

Proželo me po kompletnoj površini kože, dijelom izašlo na bradavice i ostavilo ih nadignute. Ostatak je i dalje titrao kroz cijelo tijelo.

"Molim Vas, Gospodaru, smijem li se poševiti na wc-u? Mislim da ću eksplodirati."

Odgovor čekam s neopisivim nestrpljenjem, posao mi više nije ni u peti, totalno sam dekoncentrirana i neproduktivna za firmu. (Eto što sve ovisi o mom Gospodaru...)

Sa određenim strahom otvaram mail, jer što ako ne smijem?!???? Pa poludjet ću! Od muke će mi suze krenuti, uhhhh, morat ću se skrivati iza monitora i bit ću živčana k'o pas, pardon, kuja.

"Smeš. Ali samo do ivice svršavanja."

"Uffffffff, HVALA, Gospodaru!" Zavrtilo mi se u glavi od sreće i muke!

"Ovako...
Kad god budeš na ivici svršavanja, zoveš me na mobilni. Održavaš se tako sve dok te ne odbijem. A onda ponovo. Tako 5 puta.
Jasno pseto?"

"Jasno, Gospodaru!"

Maltene isplaženog jezika hitam prema wc-u. Eh, ipak ne hitam, jer sve mora izgledati normalno i flegmatično.

A meni vulkan usred tijela, mozak kipi, pička se grči, znojim se i ubrzano dišem!

Ne radimo ovo prvi puta, tako da već na brzinu obavljam pripreme, zaštite, dezinfekciju sebe i prostora, sjednem na gomilu papirnatih ubrusa na dasku, skinem se (majicu obavezno, jer se od ševljenja jako oznojim), dignem i raširim noge i prijeđem prstom preko ulaza u pičku. Kako udaljavam prst, tako ga nit vlažnosti i dalje povezuje. Automatski ga ližem, jer pičku (općenito) naprosto obožavam. Što bih dala da mogu sama sebe lizati...

Polako prelazim preko klitorisa pa uranjam prste unutra pa kružim preko. Prste druge ruke također uronim u pičku i prenesem tu vlažnost na ulazak u dupe pa s jagodicama lagano i tamo kružim, simulirajući lizanje. Kakav blaženi osjećaj... I počnem zamišljati Gospodarev kurac u pički. Klitoris mi je već jako nabreknut i osjećam kako mi se bliži orgazam. Uzimam mobitel i zovem Gospodara moleći se u sebi da neće dugo proći do kad će prekinuti vezu, jer kako ću se suzdržati?! Mobitel zvoni, a meni je orgazam sve bliže... Ne prestaje zvoniti i morala sam usporiti, inače bih svršila. Ajme, koje su to muke tako zadržavati!!! Konačno je prekinuo vezu! Istog momenta sam maknula ruku s pičke i skupila noge da se vratim "unatrag".

I još ČETIRI puta ovako??? Još nikada nije bilo pet puta!!! Bilo je najviše tri i to mi je bilo u vrh glave! Ali PET!?!??? Mislim, užasno sam sretna što uopće imam dozvolu da ne samo da pipnem pičku, nego se i ševim, ali zapravo to jako dobro plaćam. I onda mi još ta mazohistička crta pojačava uzbuđenje i strast, kao za inat! I ja istinski uživam u Gospodarevoj kontroli, Njegovoj napaljenosti, čekanju da mu zazvoni mobitel, Njegovom brojanju sekundi, igranju, spoznaji da se sad evo ovoga trenutka ševim na poslu na wc-u misleći na Njega, bivajući s Njim, stopostotno, kompletno, potpuno, čitavim bićem i da je On taj koji mi kontrolira i orgazam, što smatram jednim od najviših oblika povezanosti, ali i stvaranju uvijek još veće žudnje, posjedovanja, ovisnosti i pripadanja.

Nakon kratke pauze, nastavljam dalje. Moja želja za svršavanjem je neopisiva.

Drugi i treći orgazam dolazili su prilično brzo. Opet zovem, a zvonjave su dulje od prve! Okrutno!!! No, prekid veze je u pravi čas! Savršeno osjeća...

E tu mi je već postalo prilično teško i napisala sam poruku kako moram napraviti pauzu od 1 minute. Stigao mi je odgovor:

"Nastavi."

Naravno, nemilosrdan. Klit mi je još više nabreknuo i počelo mi je biti jednako teško ako mi je prst na njemu i ako nije... I još na sve to, jedna kolegica je upala u wc do mojeg. Čak sam i prepoznala koja, po zveketu narukvica. Nalazi se metar od mene i naravno ni u peti joj nije što se preko zida događa. Ne stajem sa trljanjem klitorisa, jedino moram paziti na zvukove s obzirom da mi je vlažna pička pa da se ne čuje. To me još dodatno uzbudilo... Bila je brzo gotova i opet nije bilo nikoga. Osjećam kako mi raste tlak, kapi znoja klize od pazuha niz rebra sa strane po leđima. Napaljena sam k'o stoka i tako jebeno želim da je On tu. Gutala bih mu kurac do gušenja. Pa bi mi ga nabio u dupe i odmah zatim opet u grlo.

Primam mobitel, u panici jedva dođem do zadnjeg poziva i brzo stišćem, jer ću svršiti. Zvoni. Zvoni... Molim Vas, prekinite, ne želim svršiti! Opet zvoni dulje, opet se igra, drži me na rubu, nek se snađem, nek se kontroliram, savladavam, pa nije valjda da ne mogu! Ahhhh..... Prekid! Konačno!!! Ovo je bilo blizu...

Pišem poruku: "Molim Vas, dozvolite mi prijeći peti rub........"

Odgovor nije ni stigao. Vjerojatno je glasio "Svašta!"

Peti put. Stisnem zube i nastavljam. I mislim si što ako zvonjava bude preduga? Što ako svršim? Joj, ne, ne, ne, ne smije se to dogoditi, nemam dozvolu. Radije ću potpuno stati, nego svršiti. Stvarno je ovo sve skupa teško, ali neopisivo uživam. Uživam što mi ovo priušti, što smo toliko posvećeni jedno drugom, što imamo jedan paralelni svijet uz svakodnevicu i što koračamo kroz sve ruku pod ruku.

Peti orgazam nadolazio je najbrže. Pička mi je bila luđački mokra, sad se već čulo šljapkanje, grčenja su postala ozbiljno osjetna i pomislila sam kako bi ovo bio jebeno dobar orgazam. Pritišćem riječ "Gospodar" i mobitel zvoni. Orgazam se bliži. Zvoni. Opako se bliži. I dalje zvoni. Na samom sam rubu. I dalje zvoni. Ako sad ne prekine, pustit ću, svršit ću, predobro je, vuče... I taman u presudnom djeliću sekunde prekine se veza. Odluka da se stane u takvom trenutku mora biti strahovito velika. Čudan je osjećaj. Totalna nedorečenost. Tijelo mi se svo počelo trzati, sve se u njemu zbunilo, pripremilo se na svršavanje, sve mu je izgledalo tako, ali nema onog ključnog momenta koji bi ga otpustio. Morala sam se ukipiti, opet sam skupila noge i čekala da se sve polako smiri. I razmišljala kako je ovo savršeno. I kako ga volim. Najviše na svijetu. On je doslovce moje srce.

"Hvala, Gospodaru." napisala sam sretna, iako mi je sitno i bodljikavo titrao kompletan živčani sistem zbog zaustavljanja orgazma.

Spremila sam sve, obukla se, umila hladnom vodom i vratila u ured. Čekao me mail:

"Nastavićeš sa nadrkavanjem i uzbuđivanjem kada dođeš kući, a onda ćeš moći cviliti kada se probudim."

"Hvala, moj Gospodaru!"

Znam da ću opet poludjeti, ali se užasno veselim!!!


* * *


Imala sam nekih obaveza nakon posla i jedva sam čekala da dođem doma, opustim se i nastavim gdje sam stala. Napaljenost me držala cijelo vrijeme i ništa, apsolutno ništa ju nije u ni jednom trenutku omelo. Kao da držim Gospodara stalno za ruku, kao da mi je tu. Osjećam se zaštićeno, podržano, na stegnutom povodcu i ponosno. Kao da sam utegnuta u neki fenomenalan korzet i užasno usku lateks haljinu, našminkana kao za crveni tepih, držeći pod ruku Njega, najboljeg i najdivnijeg čovjeka na svijetu, elegantnog, uspravnog držanja, u kožnom odijelu. Neprocjenjiv osjećaj.

Kada sam navečer upala u stan, odjednom me počeo savladavati umor. Uh, ne mogu sada ići spavati pa ni pola sata. Osvježila sam se, a onda otvorila ormar i kofer. Odmah mi je na pamet pala kombinacija – halteri sa tilom u sklopu kojih su i prozirne tange, mrežaste čarape za njih, mekani korzetić i crne lakirane cipele na visoku petu s ne visokom platformom. Pripremila sam veliki dildo, zavalila se pred komp i napisala Gospodaru da krećem. Surfala sam po netu, gledala perverzne filmiće sa linkova koje mi je poslao u toku dana, a koje nisam mogla gledati na poslu, a i sama tražila razne droljetine i njihove Mastere. Nakon dvadesetak minuta, stiže mi mail:

"Veče pseto. Kako ti ide?"

"Dobra večer, Gospodaru. Nadam se da ste se lijepo odmorili.
Ide mi lagano, umorna sam. Dildo mi je u pički, ali svršavanje nije ni na vidiku.
No, svejedno uživam... Gledam filmiće."

"Uključi se online."

Jako mu se svidjelo kako sam obučena, a ja sam se sva rascvjetala zbog toga, kao uvijek. Rekao je da će doći kroz dva sata.

"Do tada očekujem u inboxu tvoj photo session kojeg ćeš sada odraditi. A onda sam ti pripremio jedno iznenađenje. Jasno, pseto?"

"Jasno, Gospodaru!", rekla sam sa smiješkom, uzbuđena zbog svega, a oprezna zbog iznenađenja.

Otišao je, ugasio svjetlo, a veza je ostala otvorena.



Prionula sam fotkanju. Baš to volim. Uvijek mislim da sam nekako sve ideje ispucala, ali se ipak pojavi nešto novo. Ovaj puta to je naše novo veeeeliko ogledalo. Donijela sam ga iz hodnika u dnevnu sobu i pozirala Gospodaru. Puno mi je više napaljujuće kada me On fotka, no i ovako je vrlo uzbudljivo.

Skroz sam se zanijela s pozama, od elegantnih do vrlo pornografski eksplicitnih, onih kojima svojom pičkom i dupetom zovem Njegov kurac da me ispuni do bola. Vrijeme mi je prošlo ekspresno brzo, tako da mu je mail stizao taman kad je sjeo za kompjuter.

Kako mi je drago bilo slušati da mu se sviđaju fotke... Baš sam bila sretna!


"Jako sam zadovoljan, pseto.
A sada donesi i drugi dildo, kvačice za bradavice i butelju crnog vina."

"Butelju crnog vina?"

"Da, pseto. I to onog kojeg ćemo popiti nas dvoje kada dođem."

To je, dakle, to iznenađenje... Izvrsno. Osmijeh od uha do uha. Oboje.

"Odmah, Gospodaru."

Potražila sam među vinima i našla prihvatljivu bocu za ono što slijedi – 30 cm visoka, 6 u promjeru i to jednolikom, a tek na zadnjih 8 cm visine naglo se sužava u 3 cm usko grlo. Ima i pluteni čep, odlično.

"Smesti tabure na sredinu kamere tako da te dobro vidim i donesi moju Lampu iz spavaće sobe, njome ćeš odozdo osvetliti međunožje."

Sve sam pripremila kako je naredio, zakačila Njegovu Lampu za nogu od stolice, tabure je bio na sredini, kvačice, boca i dildo na staklenom stolu.

"Stavi kvačice na bradavice, pseto."

Od onih nekoliko vrsta koje sam rasporedila po stolu, nepotrebno je bilo da pitam koje, jer se uvijek podrazumijeva. Sjela sam na tabure i posegnula za najopakijim, metalnim, sa tankim plastičnim zaštitama na hvataljkama i dolje na "kljunu". Preznojim se čim ih pogledam.

Dio mekanog korzeta koji ide preko grudiju, izvrnula sam dolje i oslobodila prsa. Bradavice su mi već odavno isturene i krute. Lijevom rukom nategnula sam jednu, zajedno sa pirsom, otvorila kvačicu i tako otvorenu ju držala još par sekundi oko mjesta gdje ju trebam smjestiti. Duboko sam udahnula i pažljivo otpuštala stisak prstiju i predavala ga vrhu kvačice. Taj stisak je toliko jak da mi se svaki puta čini da će mi probiti kožu i da će se krajevi kvačice sresti usred mog mesa, kao da su na zraku. Kada bol dostigne svoj maksimum, već je proširena po čitavim prsima i uzduž leđa. Ponovim to isto i sa drugom bradavicom. Dišem jače i dublje zatvorenih očiju ne bih li što prije došla u stanje u kojem bol mogu podnositi toliko da uspravim leđa.

Pogledam u monitor i vidim preko cijelog ekrana – dignut Gospodarov kurac. Najljepša desktop slika. Ahhhghhghghghhhh, kako volim to Njegovo uživanje… Kada gušta u sceni, u kontroli, u mojoj poslušnosti i boli. Automatski mogu izdržati više i dulje. I želim ga, uhhh, kako ga želim… Ponovno i ponovno moliti na koljenima, lizati pljuvačku sa čizama, preklinjati mumljajući sa dildom ili šakom u ustima, imati dozvolu samo za mirisanjem čmara maksimalno na 5 cm udaljenosti, mučiti se, DOBRO se pomučiti da dobijem svoju nagradu. Ono što mi pripada. Ono što je moje.  M o j e .

Primio je kurčinu u ruku i počeo drkati. Obožavam kada mi to radi pred očima, a nemam dozvolu da ga na bilo koji način dodirnem, samo smijem gledati i mirisati. Upravo ovo je adekvatno tome, samo što nema mirisa, šteta… Ali točno do atoma poznajem Njegov miris. Prepoznala bih ga zavezanih očiju između 1000 različitih. Ponekad se sa zadovoljstvom uspoređujem sa Grenouilleom iz "Parfema", a najviše sam ponosna što mi je knjigu poklonio upravo moj Gospodar. Baš sam jako osjetljiva na mirise (u smislu da ih analiziram i puštam u mozak, sve, kako ugodne, tako i neugodne), jako ih pamtim i puno mi znače, tako da je "Parfem" na mene posebno djelovao. A osjetiti miris mog Gospodara mi je užasno važno, to me napaja, hrani i opija. Ovisna sam o mirisu svakog djelića tijela mog Gospodara, kao svaka prava kuja.

"Ustani, pseto. Stavi flašu našeg vina na sredinu taburea, okreni mi se leđima, opkorači i nasadi se. Polako."

Glas mu je bio malo isprekidan zbog drkanja kurca. To me strahovito pali. Pička mi se širila spremna za nešto veliko.

Učinila sam kako mi je naredio. Usko grlo boce uklizilo je kao dva prsta u mene. A kada sam došla do debljeg dijela od 6 cm, tu već nije išlo tako lako. Pička mi je curila od te veličine i lagane boli zbog nasilnog širenja. Čula sam ubrzano Gospodarevo disanje i kako mi govori mirno sa mikroprekidima "Taaaako, pseto, nasadi se." Okrenula sam glavu da mu vidim kurac kojeg sam u taj čas intenzivno zamišljala u sebi, kako je on taj koji me širi i ulazi.

Polako sam se prilagodila veličini i Gospodar je rekao "A sad lagano do maksimuma." Klizila sam prema dolje dokle god je išlo. Pomislila sam kako je šteta da i to usko grlo duboko u meni nema 6 cm u promjeru. Nagnula sam se malo naprijed i primila dno flaše jednom rukom, kako bih ju učvrstila i mogla kliziti i prema gore. Nasađivala sam se na sklisko staklo, ugrijano od mojeg mesa i trenja. Jebala sam se polako na ultra tvrdoj, ogromnoj kurčini. Nakon nekoliko dugih i laganih pokreta gore i natrag dolje, primajući bocu duboko u utrobu, čula sam Gospodara:

"Svršiću, pseto!"

Brzo sam, onako nasađena, okrenula glavu i gledala kako mu sperma izvire i izlijeva se iz vrha kurca. Njegovo svršavanje mi svaki puta donese jedno čudesno treperanje u cijelo tijelo. Kao da sam ja taj kurac preko kojeg se prelijeva sperma – isto pulsiram, isto sam prelivena toplinom, jednako sam u Njegovoj šaci i isto iz mene izvlači užitak za sebe.

Svršavao je dugo, uz uzdahe koje tako volim. Užasno sam željela biti tamo i sve piti, sve pojesti i polizati, cijediti i isisati. Još samo par dana...

"Ahhhh, ovo je bilo dobro. Okreni flašu i nasadi se ponovo."

Ali kako ću odmah taj široki dio ugurati u sebe?!?, pomislila sam. Malo sam ustala da odmorim bedrene mišiće i premazala dno flaše lubrikantom. Namjestila sam ju naopačke na sredinu taburea i prislonila ulaz u pičku na stakleno dno. Ajme, to je preveliko za samo tako ući, bez užeg dijela, bez postepenog širenja. Gnjezdila sam se i očajnički pokušavala namjestiti nekako da ju uspijem ugurati. Gospodar je uživao u mojem trudu i mučenju da se nasadim.

"Šta je, pseto? Veliko ti je?" pitao je znajući da će ući.

"Malo da." odgovorila sam sa nezadovoljstvom što nikako da uspijem.

Osjetila sam Njegov osmijeh. Ništa nije rekao, nego me pustio da izvršavam zadatak kako znam i umijem, počevši ponovno drkati kurac.

Ugurala sam šaku koliko sam mogla u pičku, samo da ju raširim nekako pa da boca uđe. Samo da uđe pola centimetra! Dalje je sve lako. Premazala sam se još malo sa lubrikantom i opet pokušala. I uspjelo je!!! Dno je bilo unutra na samom ulazu. Kako dobar osjećaj! Kada je raširen samo taj ulazni dio. Uh, kako jebeno napaljujuće... A najbolje tek slijedi.

"Oooooo, pseto... Vidiš kako fino ide."

Njegov me glas dodatno proširio i pička mi je doslovce usisala bocu. E to se zove ispunjenje! Koje blaženstvo... Primila sam dolje grlić flaše i jebala se, klizila gore pa dolje, ševila se i sada imala i taj široki dio duboko u sebi, o kojem sam razmišljala dok boca još nije bila okrenuta. Fenomenalan osjećaj! Čisto razjebavanje. Digla sam se toliko da siđem s flaše i ponovno nasjela gore. Sada je išlo bez problema, pička je bila prilagođena. A osjećaj usisavanja je izvrstan. Jednostavno proguta i ja kliznem dolje bez guranja, bez truda, pička sve sama odradi.

"Uspravi leđa, digni ruke iza glave, isprepleti prste i nastavi se jebati." naredio mi je Gospodar.

Mišići u butinama su me već užasno pekli, a dignuvši ruke od taburea, nosili su svu moju težinu. No, u isto vrijeme, baš zbog dignutih ruku, a da bi se izvodio pokret gore-dolje, tijelo je uključilo i mišiće dupeta i vagine, tako da mi je pička dodatno stegla bocu i osjećaj jebanja je bio još bolji... Ahhhh, da sam barem dulje mogla izdržati u tom položaju! Morala sam stati i odmoriti noge promijenivši položaj u klečeći. Gospodar je to milostivo dopustio.

Raširila sam koljena na tabureu do njegovih rubova, prsa prislonila na koljena, a pritom me jaka bol na bradavicama podsjetila da imam kvačice! Nevjerojatno kako sam skroz na njih zaboravila! Morala sam trup malo ukositi i namjestila sam se tako da mi lijevo koljeno bude između grudiju pa da mogu izdržati te opake kvačice, koje su mi sad, na žalost/radost, probile u svijest. Nadignula sam dupe i odostraga krenula s dnom flaše ponovno u pičku.

"Taaaako. Razjebi se. I svrši."

Imam dozvolu za svršavanje!!!!!!! Kakve li sreće!!!!

"Hvala, Gospodaru!!!", rekla sam oduševljeno! Kako ja Njega volim...

Pogledala sam u ekran na Njegov kurac kojeg i dalje drka, namjestila flašu na ulaz i opet se mučila, jer noge nisam mogla više raširiti. Gledajući drkanje, bocu sam snažno i odlučno gurala i gurala, vrtila, naginjala, sve dok nije napokon upala... I opet uklizavanje, ahhhhh, milina... I taj osjećaj tvrde kurčine u meni... Uguravala sam i vadila bocu i razjebavala se. Osjetila sam da ću uskoro svršiti. Prstima druge ruke kružila sam po klitorisu.

"Sledeći puta kada ćeš se tako jebati", izgovarao je polako, napaljivim isprekidanim glasom, "ja ću biti tamo i uguraću ti kurac u dupe."

Prepala sam se i ne stajući sa ševljenjem rekla:

"Ali mislim da neće biti mjesta za kurac!", misleći na flašu koja me totalno ispunjava i zaista ne znam kako bi i samo prst stao u dupe!!!

"Napraviću mesta, pseto.", odgovorio je kao da je rekao "Napravio sam mesta, pseto."

To me toliko napalilo, to pomišljanje da me još i Njegov kurac širi, ta Njegova odluka koju ne bi sproveo samo da dođe do smaka svijeta, da sam se odjednom našla na rubu svršavanja.

"Smijem li svršiti? Molim Vas, Gospodaru, smijem li svršiti?!?" cvilila sam i stenjala.

"Smeš, pseto! Svršićemo zajedno!"

Kroz poluotvorene oči pogledala sam ekran, jebala se jako sa flašom i trljala klit osjećajući kako orgazam dolazi iz dubine... Pogled mi se zamutio i vidjela sam samo obris Gospodarovog kurca u Njegovoj šaci i brze pokrete drkanja, one na kraju, pred svršavanje. Zajedno smo ubrzano disali i dahtali, zaustavljali disanje pa opet ubrzavali, sve dok nas istovremeno nisu počeli obuzimati valovi orgazma. Oboje smo trzali i beskrajno uživali u osjećaju.

Pripadanja.

Ispreplitanja.

Jednosti.

Ljubavi.

"Hvala, Gospodaru...", rekla sam jedva, tiho, još sva u treperanju.

Polako sam se ispetljala iz položaja, uspravila i sjela na tabure. Gospodar je pomaknuo kameru na svoje lice. Pogledali smo se u oči:

"Molim, pseto."

Nasmijali smo se jedno drugom i blistali.

"Uzmi crveni dildo. Nabićeš si ga u grlo, zadržati zubima i samo tada možeš skinuti kvačice sa bradavica. Jasno?"

"Jasno, Gospodaru!"

"Okreni se iz profila i prvo liži glavić."

Okrenula sam se kako je naredio, ispred ustiju primila dildo u ruku, isplazila jezik i lickala vrh. A onda i lizala cijeli glavić i sve do dolje ne bih li ga navlažila. No, usta su mi se toliko osušila od ševljenja da sline nije bilo niotkud, samo ono minimalno. Nabila sam si dildo u grlo i malo ostavila, jer mi to potakne žlijezde da izluče slinu. Izvadila sam ga iz usta i slina je krenula... Kao vodica je potekla preko glavića. A onda sam duboko udahnula i izdahnula. Ugurala sam dildo natrag, stisnula ga zubima pri dnu, držala tako i brzo otkvačila jednu pa drugu kvačicu. Isuse, kako to boli!!! Dildo je prigušio vrištanje, a bol trajala desetak duuuuuugih sekundi. Bradavice su me boljele još idući dan, morala sam paziti kako se okrećem, jer s obzirom da ne nosim grudnjak, i običan dodir majice po njima je bolan.

Nakon što sam dildo izvadila, još sam se sva stisnula dok bol ne prođe, a slina mi je curila iz usta i po prsima i međunožju i mekanom korzetu.

Kada sam se smirila, uspravila sam se i pogledala Gospodara.

Osmijeh ga je krasio. I ja sam se nasmijala. Da je tu, bacila bih mu se u zagrljaj i ne bih se odlijepila i On bi mislio da je u pitanju super ljepilo i, žao mi je, tu se ništa ne bi moglo učiniti, osim operacije kao kod Sijamskih blizanaca.

Ali to je zapravo već odavno baš tako...

"Jesi li zadovoljna?" upitao me.

"Jesam. JAKO. I sretna."

"I ja sam."

Najdraža rečenica. Najljepši osmijeh.

"Hvala Vam najljepša, Gospodaru." – čini mi se to uvijek tako malo, premalo za reći. Nema riječi koje bi dovoljno opisale koliko mi znači. I On i sve ovo i sve što imamo i sve što jesmo i što smo zajedno postali.

Ali zato je to Hvala iz najdublje dubine mojeg bića.

"Molim, pseto. I drugi put."


Jedva čekam...............................