četvrtak, 21. studenoga 2013.

TIMER 10



Ovo neće biti priča. Tako da smanjim stres "hvatajući se pera". :)

To će biti pričanje.

O tome koliko smo duboko jedno u drugome. A onda i zajedno još dublje u onome što skupa stvaramo.

Neizmjerno sam zahvalna na tebi. Kao što sam i zahvalna tebi...

Puniš mi dušu i srce toplinom i ljepotom. I to biva ponekad toliko jako da mi oči u sekundi zasuze, a grlo se stegne od nevjerojatne sreće koja me obuzme.

Imaš me potpuno. Svu. Još nikada u životu nisam ovako nešto osjetila. Dati se apsolutno cijela, dati ti SVE i pritom ništa ne izgubiti, nego rasti. I to zajedno! Mi smo koncentrirano klupko energije, osjećaš? :)

Najljepša ti hvala na ovom popodnevu... Ti si moj lijek.

Stisle su me tuga i čežnja i vukle u samoću. Povlačile su me i zatvarale. I znam da si to osjetio, jer si me još dok smo bili na poslu, kroz mailove vraćao u onu našu ravnotežu u kojoj komuniciramo kroz seksualnost.

Čudnovato je koliko se tamo toga može izgraditi........ Koliko uvidjeti, ispraviti, spoznati i otkriti.

Kundalini, koju si mi probudio obaviješću da ti je kurac nadignut, grijala mi je trbuh i zaprašivala sve moje rupe željom za tobom. Zato sam zamolila za dozvolu za drkanjem pičke kada dođem kući s posla.

Beskrajnu sreću za dozvolom malo je pomutila zabrana svršavanja, no zadovoljstvo da ću utrpati dildo u pičku i razjebavati se, stavilo je čak i orgazam u zadnji plan.

Naredba da te nazovem na mobitel prije nego trebam svršiti i nastaviti se jebati sve dok ti ne prekineš zvonjavu, užasno me uzbuđivala. Ali i stavljala pred mene nemoguć zadatak da ne svršim ako ne stanem!!!

Pička mi je curila luđački, veliki dildo je upadao unutra kao da sam ulila silikon. Morala sam smanjivati žestinu, jer sam bila tako jebeno brzo blizu svršavanja.

I znaš što se dogodilo sva tri puta? Nisam imala izbora, nego sam morala odlučiti između toga da li ću stati ili ću pustiti orgazam dok ti mobitel zvoni. A nikako nisam htjela da se dogodi da svršim! I u sva tri puta besprijekorno si pogodio prekid zvonjave! Nevjerojatno!!! To su točno bili djelići sekunde u kojima sam i ja stala da zaustavim orgazam! Ahhhhhh, predivno...

Nakon treće ivice orgazma, bilo mi je već jako teško, doslovce osjetim bol u pički, jer se ne smijem prepustiti. Zato sam zatražila dozvolu za prestankom drkanja i cvilila sa dildom u sebi nadajući se da ćeš mi uslišiti molbu.

I jesi. ali sa novim zadatkom. :)

Klečanje raširenih koljena na orahovim ljuskama, po tri kvačice na svaku usminu pičke, po jednu (onu opaku, metalnu, užasno jaku) na svaku bradavicu, dildo u usta, ruke iza glave. Namjestiti fotić da me snima i tajmer na 10 minuta.

Sve sam sa zadovoljstvom pripremala, obukla crno sexy rublje sa otvorenim grudima i rascjepom na pički i dupetu, na noge štikle. Kvačice na pičku sam jedva stavila, jer je sve bilo tako vlažno da je samo klizilo. Kada stavim metalne kvačice na bradavice, osjetim snažnu struju boli koja kreće od bradavica i bljeska kroz mene i uz rebra na leđa i istovremeno pulsira leđima prema dolje do križa i prema gore do vrata, a onda zagrli cijeli grudni koš. I stegne kao piton. I ne pušta. Drži. Drži cijelo vrijeme. Sve dok se tijelo ne privikne na bol pa ako sam potpuno mirna, neću ništa osjetiti. Sve do sljedećeg i najmanjeg pomaka bilo kojeg dijela tijela, a koji je vrlo izvjestan.

Uključivši snimanje na fotoaparatu, stavivši dildo u usta i kleknuvši raširenih koljena na orahove ljuske, nazvala sam te na mobitel kao znak da je počelo, uključila tajmer i krenulo je odbrojavanje 10 minuta. Deset puta po šezdeset sekundi. Pih, sitnica, reklo bi se. No, upravo tada je pozornica za boli savršeno pripremljena. I sve do jedne kreću na binu, u punom zanosu! Cijelo me tijelo steže, peče ili boli. To troje se non-stop izmjenjuje i preklapa i šeta od koljena u koje se urezuju ljuske, preko pičke koju stežu kvačice na šest mjesta, sve do bradavica koje najžešće stišću, toliko da mi se steže grlo.

Niti Sara Noxx niti Lords of Acid iz zvučnika ne ubrzavaju vrijeme. Ali prava istina je da koliko želim da brzo prolazi, toliko isto ne želim. Jer sve to si ti... Sav taj intenzitet, trpljenje, izdržavanje, sva ta struja u meni, napaljenost, cijeđenje pičke, curenje sline niz dildo, savijanje tijela, mumljanje, žaljenje, duboko disanje, drugo stanje, izbačaj iz svakodnevice, subspace, sve to si ti... A ti nisi ništa drugo nego moja Sreća i Ljubav. Moje beskrajno zadovoljstvo, još više naglašeno ovom boli koja me prožima.

Savijam leđa prema naprijed, skupljam laktove svijajući se prema dolje pa se opet uspravljam, naginjem desno ili lijevo, sve ne bih li si nešto olakšala. No, naravno, nemoguće je. Bol je sve jača.

I stiže mi odjednom poruka na mobitel. S obzirom da je ispred mene zbog tajmera, spustim pogled i vidim da mi piše sestrična, jednu rečenicu, tj. jedno pitanje. Pročitam i prvo što pomislim je kako lijepo da se javila. I onda ponovim u sebi to njeno pitanje koje je glasilo: "...kako je u braku?:-)" Hahahhahahahaha, počela sam se smijati sve onako sa dildom u ustima, nitima sline koje se zavrtješe u zraku, grčem na licu od boli, rukama iza glave, bolnim stiskom po cijelom tijelu... I odgovaram joj u sebi: "Fenomenalno!!!" :))) 
Ahhhhhhhh, bio je to izvrstan osjećaj!!!!! Osjećaj slobode s tobom, osjećaj ludila od zadovoljstva u preklapanju i najvažnije - osjećaj pripadnosti.

Bože, koliko ja tebe volim.

Kada je zazvonio kraj tajmera, pomislila sam da ne znam kako bih izdržala da si naredio dulje. Stvarno ne znam... Pažljivo sam se oslonila naprijed na ruke i podigla koljena od poda. Samo par ljuskica je palo, ostale su našle udobno mjesto u koži potkoljenice i odlučile i dalje tamo uživati. Nisam ih micala. Izvadila sam dildo iz usta, sjela na pod i gledala u objektiv smiješeći se. Poželjela sam da si tu. I pomislila kako još više jedva čekam doći sljedeći vikend. Poljubiti ti ruku. :)

Volim te kroz sve.